fbpx

Bucătărie Absolut

Cauți inspirație pentru mobilier de bucătărie la comandă open space, modern, minimalist, cu accente industriale? Ai ajuns unde trebuie – îți facem cunoștință cu un nou proiect semnat Fronte Design: o bucătărie la comandă spațioasă și modernă, care combină suprafețele albe și negre elegante ale fronturilor de MDF vopsit mat, cu accente de lemn natural întâlnite la nivelul podelei, dar și al blatului insulei, precum și la nivelul corpurilor mobilei din living.

Acest spațiu cu concept deschis este completat de o insula cu multiple funcționalități – oferă extra spațiu de gătit, extra spațiu de depozitare, dar servește și ca loc de luat masa, fiind în același timp centrul zonei de entertainment – ușor de ghicit datorită ușilor metalice în spatele cărora stau sticlele cu urmează să fie deschise cu prima ocazie. 🙂

Corpurile metalice aduc un plus de originalitate și un aer industrial, iar peretele din beton adaugă îndrăzneală acestei bucătării frumoase, în timp ce lumina naturală și plantele ajută la încălzirea spațiului.

Așadar, să fie oare această bucătărie una dintre preferatele noastre? Absolut! 😍

Foto: Calin Stan

Back To Top