fbpx

Viziune

Suntem o companie ROMÂNEASCĂ şi avem 14 ani de experienţă în realizarea de mobilier pe comandă atât în proiecte business to business, cât şi proiecte business to consumer.

De ce Fronte? De ce “în faţă?” De ce Italia?

We dream BIG şi am urmat acest motto încă de la începutul activităţii noastre. Ne-am inspirat de la cei mai buni, am învăţat şi am promis că vom păstra mereu cele mai înalte standarde de calitate şi design. Când zici Italia zici inevitabil design la modul general şi design şi tradiţie în producţia de mobilă, în particular. În acest moment Italia este un standard al acestui domeniu, iar noi ne dorim să fim mereu cu un pas în faţă şi să aducem în România ultimele tendițe în materie de design, materiale, finisaje, idei convenţionale sau mai puţin convenţionale, să le punem clienţilor noştri la dispoziţie cele mai bune soluţii pentru mobilarea bucătăriei, la cele mai bune costuri.

Misiune

Partenerul potrivit, la momentul şi locul potrivit, într-un proiect de mare importanţă din viaţă ta! “Made-to-measure” este un concept care sună sofisticat, de care oamenii se tem din cauză că ar fi un serviciu premium. Nu zicem că nu este aşa, ba dimpotrivă, o bucătărie made-to-measure se apropie de perfecţiune, la fel cum un costum realizat după acest principiu cade perfect pe formele celui care îl poartă. Ne dorim ca cei care ne trec pragul să se simtă confortabil, să primească toate informaţiile de care au nevoie şi să aibă încredere în noi, pentru că drumul pe care îl vom parcurge împreună este unul în care ai nevoie de un specialist, de cineva care să ofere consultanţă, suport, transparenţă, calitate, design şi cel mai bun raport calitate-preţ.

Valori

Valorile sunt criteriile noastre de de performanţă. Ele sunt cele care ne ajută să îndeplinim misiunea pe care ne-o asumăm.

Tradiţie – grăuntele poveştii Fronte Design a încolţit cu mulţi, mulţi ani în urmă, în atelierul de tâmplărie al unui bunic şi în mintea plină de imaginaţie a unui copil care, cu entuziasmul şi pasiunea anilor de copilărie a început să înveţe arta mânuirii lemnului şi să iubească felul în care materialul prindea formă în mâinile sale.

Ambiţie și perseverenţă – nu am crescut într-un an cât alţii în 10, ci am crescut încet, punând mereu un pas în faţă cu încredere în forţele noastre şi în specialiştii pe care îi avem în echipa noastră.

Profesionalism – credem în filosofia lucrului bine făcut şi oferim clienţilor noştri garanţia că proiectul lor este pe mâinile unor profesionişti. Fiecare membru al echipei noastre este o rotiţă care face că un întreg sistem să funcţioneze cât mai bine, astfel încât proiectele noastre să fie impecabile, iar clienţii mulţumiţi de rezultatul final.

Calitate – sunt puţine lucruri pe lumea asta pentru care putem bagă în mâna în foc, dar dacă ar fi să alegem unul singur atunci acesta este CALITATEA Fronte. Şi când zicem calitate ne gândim la calitatea materialelor, a vopselurilor folosite, a finisajelor, dar şi la calitatea oamenilor pe care i-am ales pentru a facem parte din echipa noastră. Nu există profesionalism fără calitate şi nici calitate fără profesionalism şi întreagă noastră activitate are la baza acest principiu.

Respect – faţă de tradiţie, faţă de frumos, faţă de voi şi faţă de noi înşine. Imaginea noastră se formează în fiecare spaţiu pe care l-am mobilat, după ce noi am ieşit din camera respectivă, şi cum ne dorim că această imagine să rămână impecabilă, ne străduim că toate proiectele noastre să fie impecabile.

Back To Top