fbpx

Bucătărie Piano

O bucătărie devine cu adevărat încăpătoare atunci când fiecare centimentru din spațiul avut la dispoziție este folosit la maximum. Bucătăria Piano este o bucătărie modernă, în care accentul cade pe compartimentarea eficientă a spațiului, fără însă a pierde din vedere elementele de natură estetică. În primul rând ne atrage atenția schema de culoare – alăturarea clasică alb-negru a fost reinterpretată, ”îndulcită” cu un gri închis în loc de negru, cu inserții de galben și nuanțele de lemn ale blatului și ale rafturilor deschise.
Totodată, faptul că s-a optat pentru culoarea închisă în zona corpurilor de bază și alb pentru corpurile suspendate și peretele din spatele bucătăriei, fac ca spațiul să arate echilibrat și aerisit. La acest lucru contribuie și lumina produsă de banda led cu lumină caldă.
Fronturile sunt liniare, simple, fără frezări ornamentale și fără mânere. Pentru corpurile suspendate deschiderea se face cu ajutorul frezărilor tip ‘buzunar’ ascuns, în timp ce pentru cele de bază și soldați avem frezare 45 grade.
Foarte mult ne place felul în care a fost folosit spațiul pe verticală, în partea dreaptă a bucătăriei și felul în care peretele cu rafturi deschise sparge monotonia și aduce un plus de personalitate întregului spațiu.

Îți dorești o bucătărie asemănătoare? Prețul acesteia pornește de la 15.000 Lei.
Click aici pentru a cere o ofertă personalizată de preț!

Back To Top