fbpx

Bucătăria SeaSalt

Atunci când optezi pentru o bucătărie deschisă, aceasta devine punctul de atracție al întregului spațiu, iar mobilierul este important să răspundă la două cerințe esențiale – să fie funcțional și să arate bine.

Bucătăria SeaSalt este un exemplu de îmbinare perfectă a stilului modern, minimalist, cu accente industriale și a funcționalității, fiind un spațiu gândit și dotat pentru a fi folosit cu ușurință zi de zi.

Bucătăria este liniară, corpurile fiind dispuse pe un singur perete. Ce ne atrage atenția sunt cele două rânduri de corpuri superioare, cel mai înalt fiind în linie cu întreg designul bucătăriei, în timp ce al doilea rând are un design special, fiind volumetric încadrat diferit. Acest lucru delimitează întregul spați de lucru, definit și de modelul cu aspect de ciment prezent atât la nivelul blatului, cât și al peretelui din spate și al celor laterali. În acest spațiu este integrată și lumina caldă, ce scoate în evidență și mai bine ”inima” acestei bucătării.

Întreaga încăpere este încălzită și armonizată de podeaua cu aspect de lemn, precum și de zona de servit masa, de lumina naturală și elemente decorative minimaliste.

O bucătărie similară pornește de la 25000 Lei.

Back To Top