fbpx

Bucătăria Candy

Vrei mobilă de bucătărie la comandă? Lasă-ne să te inspirăm cu un proiect recent pentru care am fabricat mobilier personalizat. Folosim materiale premium, pe măsura celor mai exigente cerințe estetice și practice.

Paleta de culori selectată cu grijă – tonuri diferite de gri, completate de accente calde de roz pal – conferă bucătăriei un amestec armonios de confort și rafinament estetic. În același timp, mânerele discrete, cu finisaje aurii, adaugă o notă de sofisticare și contrastează plăcut cu tonurile calme ale fronturilor.

Blatul de lucru este simplu și se îmbină armonios cu restul mobilierului. Este suficient de larg pentru a facilita prepararea alimentelor, oferind un spațiu generos pentru gătit. Chiuveta integrată în blatul de lucru este modernă, cu linii curate și un robinet înalt, ce urmează linia de design.

În partea de sus alternează dulapuri închise cu zona de rafturi deschise, ceea ce oferă un echilibru vizual plăcut, în timp ce asigură spațiu amplu de depozitare. În mod special, colțul bucătăriei prezintă o soluție creativă prin rafturile deschise, care nu doar că sporesc accesibilitatea și expunerea obiectelor decorative sau de uz frecvent, dar și maximizează utilizarea unui spațiu care altfel ar putea fi neglijat.

Designul insulei este atent conceput pentru a eficientiza spațiul disponibil, oferind un mix echilibrat între funcționalitate (zona de servitv masa + extra spații de depozitare) și estetică.

În spatele blatului de lucru, placa de protecție este realizată din plăci ceramice cu modele geometrice, în tonuri de roz pal, care adaugă un detaliu vizual distinctiv. Acest design de inspirație art deco se potrivește de minune cu restul mobilierului și contribuie la atmosfera elegantă și personalizată a bucătăriei.

Pe ansamblu, designul mobilierului din această bucătărie este curat și modern, cu accente de culoare bine gândite care aduc un plus de caracter și stil. Funcționalitatea nu este sacrificată în favoarea esteticii, având multe spații de stocare și suprafețe de lucru ample. Este evident că fiecare element a fost proiectat cu grijă pentru a crea un spațiu armonios și practic.

Mobilier realizat la comandă de echipa Fronte Group

Design Interior: kulcus.ro

Back To Top