fbpx

Bucătăria Flatwhite

Drumul de la proiect la realitate, în cazul unei bucătării pe comandă, începe întotdeauna de la spațiul avut la dispoziție, spațiu în care încet-încet, încep să se contureze ideile.

În cazul bucătăriei FlatWhite s-a dorit un design care să fie simplu și în același timp de impact, un design care să nu concureze, ci să aducă în interior view-ul către care se deschide bucătăria, adică grădina casei.

Iar dacă există voci care spun că o combinație alb-negru nu este foarte ofertantă, noi spunem că dimpotrivă, această alăturare cromatică oferă spațiu de joacă, unde creativitatea se întâlnește cu funcționalitatea, ducând la un rezultat absolut WOW!

Mobilierul este unul simplu, liniar, modern, cu fronturi din MDF vopsit mat, însă totul este subliniat, evidențiat de liniile negre – ale plintei și structurilor metalice -ce conturează silueta bucătăriei.

Blatul de lucru și cel al insulei, precum și rafturile sunt în culoare nature, ceea ce creează armonie și face legătura cu exteriorul.

Lăsăm imaginile să vorbească de la sine pentru că, recunoaștem, chiar și pe noi ne lasă fără cuvinte acest spațiu absolut superb.

Pretul pentru un proiect similar poate fie de aproximativ 25.000 Lei.

Back To Top