fbpx

Bucătăria Dusk

Bucataria Dusk
Bucataria Dusk
Bucataria Dusk

Bucătăria la comandă prezentată azi este o ilustrare perfectă a stilului de design clasic, adaptat la un stil de viață modern. În această bucătărie realizată la comandă am pus accentul pe linii curate și detalii fine, care să evidențieze calitatea superioară a materialelor și precizia execuției.

Mobilierul este conceput să ofere nu numai un spațiu de depozitare amplu și organizat, ci și o experiență culinară plăcută și eficientă. Fronturile, în nuanțe de alb crem, prezintă frezări ornamentale și mânere aplicate.

Insula centrală, care servește și ca loc de luat masa, are un blat generos în nuanțe de lemn natural, susținut de picioare metalice subțiri, conferind un aspect aerisit și contemporan, urmând linia de design a întregului spațiu.

Această bucătărie în formă de L se remarcă printr-o utilizare armonioasă a spațiului – pe un întreg perete observăm dulapuri în care au fost încastrate electrocasnicele, dar care oferă și nenumărate zone de depozitare. Pe de altă parte, zona cu blatul de lucru, unde regăsim și chiuveta și plita, este o zonă care s-a dorit a fi cât mai liberă și neaglomerată – astfel că nu avem dulapuri suspendate, ci doar o poliță, ideală pentru plante, condimente sau alte lucruri utile ușor de accesat.

Fiecare detaliu al mobilierului pe care noi l-am creat este gândit să sporească atât confortul, cât și plăcerea de a găti, de a servi masa și de a petrece timp într-unul dintre cele mai importante spații ale casei.

Dacă și tu ai un proiect de bucătărie la comandă și dorești să te ajutăm cu producția mobilierului personalizat, ia legătura cu reprezentanții Fronte! Gândul care tocmai îți încolțește în minte, va prinde contur în fabrica noastră de mobilier la comandă!

Pentru inspirație, vezi portofoliul de proiecte Fronte, aici!

Back To Top