fbpx

Bucataria Elle

Două dintre ingredientele cheie în bucătărie sunt cretivitatea și îndrăzneala de a încerca noi combinații, pentru a crea rezultate surprinzătoare; lucru perfect valabil și în cazul mobilierului de bucătărie. Bucătăria Elle propune o alăturare neașteptată de stiluri și culori care aduce prospețime și personalitate locului. Culoarea gri a fronturilor bucătăriei și nuanța natur a corpurilor din zona ”bibliotecii” sunt completate de tapetul în culori domoale, ce oferă o căldură și un vibe special întregii încăperi.

Mobilierul de bucătărie are un design clasic, fronturile realizate din MDF vopsit mat având frezări ornamentale în formă de V. Un mic detaliu care completează designul și aduc un plus de eleganță ar fi cele două corpuri cu ramă din MDF și geam sablat. Zona de lucru este foarte frumos evidențiată de lumina naturală care vine pe fereastră, dar și de lumina caldă a benzii led de sub corpurile suspendate. Blatul este din corian, cu grosime de 12 mm.

Zona de luat masa aduge o abordare modernă în tot acest cadru al bucătăriei clasice, iar soluția a fost pe cât de simplă, pe atât de eficientă și surprinzătoare: un perete ocupat de o ”bibliotecă” pe structură metalică, al cărei design alternează corpuri închise în nuanță natur (pentru polițe, carcasă și fronturi s-au folosit MDF furniruit stejar) și zonele deschise care lasă la vedere pattern-ul botanic de pe perete.

Concept: REFLEX Architecture, mobilier pe comanda: Fronte Design.

Back To Top