fbpx

Bucătăria Earl

Bucătăria la comandă Earl este un exemplu perfect de spațiu modern, în care designul și funcționalitatea se întâlnesc. Schema de culoare este una simplă, dar care pune foarte bine în valoare spațiul: atât dulapurile superioare, cât și corpurile de bază sunt realizate din mdf vopsit alb mat, în timp ce backsplash-ul din zona de lucru, cât și blatul de bucătărie și insula contrastează printr-o nuanță calmă de negru. Ce ne place foarte mult în această bucătărie este faptul că există spațiu generos de depozitare, dar și de lucru. Întregul flux se desfășoară cu ușurință în jurul insulei de bucătărie, unde avem chiuveta, mașina de spălat vase și alte opțiuni de depozitare.

Pentru a sparge monotonia, corpurile superioare din dreptul zonei de lucru alternează și cu două rafturi deschise, ocazie perfectă pentru proprietarii acestei bucătării de a adăuga un plus de culoare și de personalitate camerei, locul fiind perfect pentru depozitarea cărților culinare și a ceștilor preferate.

Această bucătărie la comandă se remarcă prin echilibru cu care se împletesc soluțiile moderne ce dau naștere unui spațiu functional, ușor de folosit și de întreținut.


Back To Top