fbpx

Bucătăria Rain

Bucătăriile deschise se regăsesc tot mai mult în preferințele și casele clienților noștri. Însă, când vine vorba despre amenajarea unui astfel de spațiu, adesea printre primele opțiuni cromatice sunt culorile neutre și pastelurile.

Bucătăria Rain este un exemplu pentru cei care cred că o bucătărie inchisa la culoare încarcă spațiul și poate fi compleșitoare. Această bucătărie pe comandă este exact opusul unei astfel de păreri, iar acest lucru a fost obținut prin alăturarea fronturilor negru-antracit cu nuanțele de lemn și lumina caldă. Iubim felul în care corpurile din mijloc pur și simplu încălzesc încăperea, nuanțele de lemn continuându-se și la nivelul peninsulei și al scaunelor, zonă care face legătura cu spațiul livingului către care se deschide bucătăria. Remarcăm, de asemenea, liniile simple (dar cu super efect) în culoare lemnului de sub nivelul blatului de bucătărie și din zona sertarelor. Și pentru că detaliile sunt cele care participă în egală măsură la design, dar și la funcționaliate, remarcăm cele 4 rafturi deshise care sparg monotonia din zona superioară a corpurilor.

Bucătăria este deschisă către living, însă în partea dreaptă avem un perete ce desparte spațiul de zona holului. Pe acest perete au fost gândite alte locuri dedicate depozitarii (dulapuri închise), dar și o zonă deschisă pe care și-a găsit locul espressorul, alături de cărțile de bucate.

Design interior by www.kulcus.ro
Mobilă bucătărie pe comandă – Fronte Design

Back To Top