fbpx

Purra

Dacă mai aveai nevoie de un exemplu al modului în care mobilierul la comandă poate transforma complet un spațiu, adaptându-se perfect nevoilor și stilului fiecărui client, îți prezentăm proiectul Purra.

În acest proiect, am pus în prim-plan versatilitatea și personalizarea pe care mobilierul la comandă le poate oferi. Aici, fiecare piesă de mobilier a fost concepută pentru a corespunde perfect nevoilor fiecărui spațiu, permițând o utilizare eficientă a fiecărui centimetru disponibil. Avantajul de a opta pentru mobilier la comandă este că poți beneficia de o personalizare de 100%, creând astfel un spațiu care este exact așa cum ți l-ai imaginat, fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul sau funcționalitatea.

În cadrul acestui proiect am realizat mobilier la comandă pentru fiecare cameră: living, bucătărie, hol, dormitor și baie.

Și pentru că fiecare membru al familiei are nevoile sale specifice, în living a fost gândit un spațiu special pentru pisica familiei, fericită acum că poate explora lumea de la înălțimea etajerelor și spațiilor de joacă și relaxare gândite special pentru ea. 😊

Iar pentru că stăpânii casei trebuie să își permită stilul de viață high-class al pisicii, am creat și un spațiu de birou, simplu și foarte util, care nu ocupă mult loc și se încadrează perfect în ansamblul camerei de zi.

Tot în linving, am realizat la comandă mobilier liniar, simplu, pentru comanda TV.

Locul de luat masa este unul special și foarte versatil. Pe unul dintre pereți ne atrage atenția biblioteca ce are rafturi deschise, iar pe celălalt a fost așezată o oglindă rotundă, marginită de o ramă în formă de semilună. Și vouă vă plac detaliile, așa-i? Și nouă!

Ieșind din living, ajungem în bucătărie, care nu este foarte generoasă, și tocmai din dorința de a folosi la maxim spațiul, am realizat mobilier bine gândit, ce îmbracă peretele și oferă locuri de depozitare, dar și suficient spațiu pentru a te desfășura atunci când gătești, și chiar și un mic loc de luat masa. Cromatica este una caldă, culoarea deschisă ajutând la crearea senzației de lumină și de spațiu.

În dormitor am construit dressingul, însă locurile de depozitare se extind în mod creativ și functional – a se observa atât noptierele, dar și mobilierul din dreptul ferestrei – loc pe care îl poți folosi deopotrivă pentru relaxare, dar și pentru depozitare.

Nici un loc al apartamentului nu a rămas nefolosit. În hol am construit un pantofar și un cuier, iar în baie am realizat corpuri de mobilier perfecte pentru depozitarea cosmeticelor și a obiectelor specifice spațiului.

Cu mobilierul la comandă ai libertatea de a alege fiecare detaliu, de la materiale și culori, până la soluții de depozitare care să se potrivească stilului tău de viață și al întregii familii, iar proiectul Purra este o dovadă a faptului că, printr-o planificare atentă și o abordare personificată poți crea un loc nu doar frumos estetic, dar și perfect aliniat nevoilor tale.

Interior design: Next Interior

Custom made furniture: FronteGroup

Back To Top