fbpx

Bucătărie Espresso

Vrei o bucătărie la comandă modernă? Inspiră-te din proiectul nostru!

Mobilierul bucătăriei Espresso este modern și funcțional, cu un design simplu, dar elegant. Combinația de culori și materiale folosite creează un echilibru între cald și rece, organic și industrial.

Dulapurile superioare au culoare gri închis mat, fără mânere vizibile, ceea ce conferă o notă de minimalism și modernitate, care contrastează elegant cu blatul negru din HPL. Luminile LED sub dulapuri oferă o iluminare suplimentară a zonei de lucru și adaugă un element de design modern.

Dulapurile inferioare și sertarele realizate tot din MDF vopsit, au o nuanță deschisă, de lemn, și de asemenea nu au mânere aplicate, ci frezare la 45 de grade pentru deschidere facilă, accentuând stilul minimalist și curat al încăperii. Aspectul natural și texturat al dulapurilor inferioare adaugă căldură designului general.

Mobilierul este bine organizat, cu spații de depozitare ingenioase, inclusiv un dulap tip coloană cu rafturi pentru sticle și o vitrină cu iluminare internă pentru expunerea paharelor și a veselei.

Masa de bucătărie este simplă și robustă, cu un blat negru și cu scaune din piele, oferind un loc confortabil pentru mesele de zi cu zi. Aceasta se continuă cu un dulap ce oferă extra spații de depozitare, inclusiv pentru sticlele de vin.

Designul general al bucătăriei este coerent, cu o atenție la detalii care optimizează spațiul fără a sacrifica stilul.

Imagini – Vlad Creteanu

Back To Top