fbpx
Scheme de culoare care vor face senzaţie în bucătăria ta!

Scheme de culoare care vor face senzaţie în bucătăria ta!

Culorile au influenţă asupra stărilor noastre zilnice, de aceea alegerea schemei de culoare pentru bucătăria ta este o decizie extrem de importantă, care va face parte din viața ta, zi de zi.
Și pentru că am realizat până acum atâtea proiecte frumoase, cu siguranță vei găsi între acestea ideai care să te inspire. Mai jos am strâns doar o parte dintre acestea. Pe restul le poți descoperi în portofoliul nostru.

Team yellow – grey. O alăturare contrastantă, dar în acelaşi timp extrem de elegantă. Poate fi folosită atât în bucătării cu aspect industrial, minimalist, dar şi în combinaţii mai îndrăzneţe şi accesorizate.

Stropi (mari) de culoare. Sparge monotonia unei bucătării albe şi adaugă personalitate bucătăriei tale pe comandă alegând culori îndrăzneţe care să dea viaţă şi energie încăperii.

Think glossy! O alegere îndrăzneaţă, dar care cu siguranţă va stârni efectul “wow”. Şi vă spunem asta din proprie experienţă:

Culori pastelate. Accentuează starea de confort şi echilibru de aceea sunt ideale pentru cei care vor că bucătăria să fie un loc de relaxare. Mai mult decât atât, tendinţele în design interior în primăvara anului 2017 propun o schemă cromatică de pasteluri extrem de frumoase. Detalii AICI

Greenery. Si că tot menționam de tendințele în design interior, de ce să nu ne lasam inspirați de culoarea anului 2017 – Greenery. PANTONE 15-0343 Greenery este o nuanţă de verde gălbui care aminteşte de primele zile de primăvară, când natura revine la viaţă. Această culoare ne duce cu gândul la imaginea copacilor proaspăt înverziţi, la aerul plin de parfum al primăverii şi ne face să tragem aer adânc în piept pentru a inspira o gură mare de oxigen. Revitalizare. O culoare care va aduce oprimism și vitalitate în bucătăria ta.

Back To Top