fbpx

Bucătăria Peanut

Bucătăria este acel loc din casă în jurul căruia ne învârtim cel mai mult – de la pregătirea micului dejun sau a cafelei, la gustarea preferată de la prânz, de la pregătirea pachetului pentru prânz la cina în familie, toate drumurile noastre trec zilnic prin bucătărie.

De aceea este important ca mobilierul la comandă să fie proiectat ținând cont de obiceiurile zilnice ale familiei, dar și de preferințele estetice.

Bucătăria Peanut a luat naștere în urma discuțiile amănunțite din care a reieșit că se dorea a fi un spațiu modern, dar foarte primitor, un loc unde tehnologia modernă participă la starea de bine și ușurează activitățile zilnice.

Corpurile de bucătărie au design modern, sunt liniare și fără frezări ornamentale sau mânere aplicate. Corpurile de bază și corpurile înalte din stânga și dreapta zonei de lucru, dar și încadrarea frigiderului de vinuri sunt realizate din MDF în culoare gri pastel. Spațiul este încălzit de prezența corpurilor superioare în nuanță de lemn, culoare prezenta și la nivelul rafturilor deschise sau al insulei.

Zona de lucru este bine compartimentată și evidențiată de lumina led caldă de sub dulapurile superioare. În partea dreaptă a fost gândită o zonă suplimentară de depozitare și de blat, care se continuă cu insula tip bar, zonă în care a fost așezat espressorul.

Această bucătărie la comandă, deschisă, este perfect încadrată în decorul casei, deoarece acceași cromatică o întâlnim și la alte corpuri de mobilier din living sau de pe hol.

Back To Top