fbpx

Bucătărie Grace

Alb și negru este o schemă de culoare mereu în trend și care va trece cu success testul timpului.

Bucătăria Grace este dovada clară a faptului că această combinație nu este deloc una banală, ci poate fi surprinzătoare și unică. Primul lucru de care am ținut cont a fost eficientizarea spațiului și dispunerea corpurilor de bucătărie astfel încât să existe suficient loc de depozitare, dar și de mișcare, iar în același timp să acomodam și un loc pentru servit masa.

Corpurile de mobilier sunt moderne, simple, liniare, fără ornamentații, realizate din MDF vopsit alb mat, la fel ca și pazia și plinta. Peretele negru lucios îți atrage privirea, dar în același timp pune în valoare restul spațiului, care devine, prin contrast, mult mai luminos. La acest aspect contribuie și lumina caldă a benzii led integrată atât la nivelul corpurilor superioare, dar și sub corpurile de bază, în zona plintei.

Deși este într-o zonă de trecere, dintre living către bucătărie, locul de servit masa este intim și cald, la acest aspect contribuind și faptul că materialele alese pentru blat și perete au nuanțe naturale (stejar natur).

Îți dorești o bucătărie asemănătoare? Prețul acesteia pornește de la 16000 Lei.
Click aici pentru a cere o ofertă personalizată de preț!

Back To Top