fbpx
Cum întreţinem suprafeţe laminate, HPL sau din sticlă

Cum întreţinem suprafeţe laminate, HPL sau din sticlă

Mobilarea casei cu mobilier pe comandă reprezintă o investiţie în calitate. Însă, durabilitatea în timp a mobilierului tău depinde şi de felul în care vei întreţine de-a lungul timpului suprafeţele. Iar procesul nu este complicat, trebuie doar să ţii cont de câteva aspect şi să te preocupi că mobilierul tău să fie mereu curăţat cu grijă.

Iată mai jos o listă de instrucţiuni pentru întreţinerea suprafeţelor laminate, HPL sau de sticlă

Ce îți recomandăm să faci:

  • Foloseşte o cârpă moale pentru curăţare.
  • Îndepărtează orice urmă de agent de curăţare cu o apă curată şi şterge suprafaţa până când este complet uscată. Întotdeauna usucă suprafețele pentru a te asigura că nu vor rămâne pete sau urme.
  • Murdăria persistentă poate fi îndepărtată cu agenţi de curăţare pentru materiale din plastic disponibile în comerţ. Totuşi, înainte de utilizare, testează produsul pe o mică porţiune din mobilier.
  • Nu permite suprafeţelor să fie expuse la surse de căldură intensă, deoarece materialele îşi pot schimba culoarea sau chiar forma.

Ce îți recomandăm să NU faci:

  • Nu folosi agenţi de curăţare abrazivi pentru că ăştia pot lăsa urme fine de zgârieturi, care în timp afectează suprafeţele.
  • Nu folosi soluţii agresive ce conţin clor sau acetone. Citeşte etichetele detergentilor pe care alegi să îi foloseşti şi cumpără doar pe cei care se potrivesc.
  • Agenţii de curăţare pe bază de oţet, diluanţi de răşini sau celuloză şi nitro-diluanţii nu sunt sub nici o formă indicaţi pentru aceste suprafeţe. Nu îi folosi!
  • Niciodată nu folosi aparate de curăţat cu aburi.

Sperăm că sfaturile de mai sus să îţi fie utile, şi dacă tot suntem la acest capitol, te invităm să citeşti şi articolul nostru despre curăţarea şi întreţinerea blatului de bucătărie (Îl găseşti AICI) şi să ne urmăreşti pentru că vom reveni cu şi mai multe sfaturi utile şi inspiraţie pentru casa ta.

Back To Top