fbpx

Bucătăria MooN

Mobilier de bucătărie la comandă înseamnă mobilier construit detaliu cu detaliu pentru a răspunde nevoilor specifice ale clientului, ținând cont de caracteristicile spațiului.

În cazul bucătăriei MOON, mobilierul este conceput într-un stil contemporan, combinând elemente funcționale cu designul, pentru a crea un loc unic și cu personalitate.

Materialul ales pentru fronturi, plintele și părțile laterale vizibile este MDF vopsit mat, care nu doar că asigură o durabilitate și o rezistență la uzură, dar și o suprafață omogenă, plăcută la atingere și ușor de întreținut.

Fronturile nu au mânere aplicate, deschiderea se face cu frezare la 45 de grade, conferindu-le nu doar un aspect modern, dar și o funcționalitate ergonomică — o ușurință în deschidere, ce elimină nevoia de mânere exterioare. Se păstrează astfel o linie curată, continuă, ce amplifică senzația de spațiu și fluiditate.

Pentru insula de bucătărie, fronturile și plinta sunt realizate din MDF vopsit mat, în timp ce placarea de tavan este din MDF furniruit cu stejar natural, creând un aer cald și primitor.

Insula centrală, care servește atât ca spațiu suplimentar de lucru, dar și ca loc de servit masa sau de întreținut atmosfera la o petrecere organizată acasă, se remarcă prin blatul ce adaugă o notă de rafinament, crând un contrast vizual cu restul mobilierului.*

Focalizându-ne pe insulă, observăm cutia pentru flori ingenios integrată, realizată din tablă de 2mm, vopsită în negru. Aceasta adaugă nu doar un punct de interes vizual, ci și o funcție practică pentru depozitarea ghivecelor cu plante aromatice.

Frigiderul încastrat este o dovadă de integrare inteligentă a electrocasnicelor, conservând liniile curate ale designului, în timp ce oferă accesibilitate și comoditate.

Iluminarea este asigurată de sistemul LED cu o temperatură de culoare de 4000K, o lumina curate, concentrate, ce te menține alert și este potrivită pentru spațiul bucătăriei. Aceasta este activată printr-un senzor de mișcare, oferind nu doar eficiență energetică, ci și o experiență intuitivă.

Lângă frigider, regăsim un corp tip soldat cu cinci polițe reglabile, o poliță fixă și o ușă batantă cu sistem tip-on, care permite deschiderea simplă prin apăsare. Acesta este urmat de un corp deschis, dedicat pentru aparatul de cafea, care facilitează accesul și utilizarea acestuia.

Zona cuptorului este optimizată printr-o serie de corpuri tip soldat cu polițe, oferind o multitudine de spații de depozitare, ideale pentru ustensilele și accesoriile de bucătărie.

Pe colț, un corp cu rafturi deschise oferă o soluție elegantă și practică pentru expunerea obiectelor mai frecvent utilizate sau decorative.

În insula centrală este încorporat frigiderul de vinuri (așezat strategic pentru a fi la îndemână atunci când găzduiești oaspeți), dar și alte spații suplimentare de depozitare.

Așadar, dacă îți dorești un partener de încredere pentru producția mobilierului la comandă pe care ți-l dorești, suntem aici! Bazează-te pe experiența noastră și pe faptul că suntem la fel de exigenți ca și tine, la fiecare detaliu. Contactează-ne și hai să începem lucrul și la proiectul tău: hello@fronte.ro sau 0799799789.

*blatul de bucătărie, blatul și lateralele insulei au fost achizitionate separate de catre client.

Architect: 3dark office

Back To Top