fbpx

Bucătăria Essence

Bine ați venit în bucătăria Essence, un spațiu care redefinește eleganța și funcționalitatea. Acest spațiu a fost meticulos proiectat pentru a se potrivi gusturilor rafinate ale clientului, combinând linii minimaliste cu funcționalitate maximă.

Culorile neutre, de la tonurile calde ale lemnului până la griurile subtile ale mobilierului, creează o atmosferă calmă și primitoare. Accentul pe linii simple și designul elegant al mobilierului subliniază viziunea modernă a întregului spațiu.  

Bucătăria, deschisă și spațioasă, facilitează comunicarea și interacțiunea, iar insula servește atât ca spațiu de lucru, cât și ca loc de luat masa. Acest design strategic optimizează fluxul în încăpere, facilitând interacțiunile și creând un spațiu comun de petrecere a timpului. Riflajele verticale adaugă profunzime și textură designului, în timp ce electrocasnicele incorporate oferă o notă de eleganță și simplitate.

În ceea ce privește aspectul tehnic, bucătăria oferă numeroase locuri de depozitare, de la sertarele ingenios concepute până la dulapurile aerisite, totul fiind gândit pentru o utilizare optimă a spațiului. 

Fiecare element al mobilierului a fost personalizat 100% pentru a răspunde nevoilor specifice ale beneficiarului.

Fotografie – Vlad Creteanu

Mobilier – Fronte

Back To Top