fbpx

Bucătărie Happy

O bucurie de bucătărie! Așa ne vine să exclamăm când vedem cum arată proiectul final al acestei bucătării. Design de inspirație nordică și culori îndrăznețe, acesta a fost punctul de plecare și cerința specifică a clientului nostru. Apoi, cu răbdare și atenție la detalii, proiectul a început să capete contur.

Spațiul nu este foarte mare, dar a fost excelent compartimentat – zona centrală oferă suficient spațiu de lucru, în timp ce în dreapta avem spații de depozitare, iar în stânga peninsula și spațiul de servit masa.

Fronturile corpurilor atât cele de bază, cât și cele suspendate, plinta și corpurile înalte sunt realizate din MDF vopsit mat. Corpurile suspendate au fronturi frezate CNC cu model, în timp ce pentru corpurile inferioare corpurile sunt simple, fără model, dar cu frezare tip mâner la 45 grade cu pazie pentru deschidere. Sub corpurile suspendate avem bandă led încastrată în profil de aluminiu.

Atât blatul de bucătărie, cât și blatul mesei este realizat din HPL compact 10 mm. Peretele din spate este placat cu sticlă ultraclară securizată 6 mm.

În afară de faptul că este ergonomică și funcțională, această bucătărie are și un design care te atrage ca un magnet – ai zice că o schema de 3 culori în bucătărie este un pic prea mult, dar avem aici dovada că alb, gri și galben poate fi o cromatică extrem de modernă, care va aduce multă energie întregului spațiu!

Îți dorești o bucătărie asemănătoare? Prețul acesteia pornește de la 13.000 Lei.
Click aici pentru a cere o ofertă personalizată de preț!

Back To Top