fbpx

Bucătărie Serendipity

Când bunul gust se împletește cu pasiune pentru gătit, nu poate ieși decât o bucătărie de genul acesta – simplă dar impresionantă, practică și încăpătoare, caldă și primitoare.

Bucătăria tip open-space are o schema de culoare simplă, dar care îi dă eleganță și cu siguranță o va ajuta să treacă testul timpului: alb și negru, care se completează perfect cu nuanțele de lemn ale peninsulei și parchetului. Corpurile superioare ale bucătăriei, precum și cele de bază au fost realizate din MDF vopsit alb, iar fronturile nu prezintă frezări decorative și nici mânere de deschidere, acestea din urmă fiind înlocuite de frezări în unghi de 45 grade. Avantajul mobilierului pe comandă este acela că poți personaliza spațiul după nevoile specifice – de exemplu, în cazul de față, fereastra a fost încadrată de două corpuri, iar blatul de lucru a fost continuat creand mai mult spațiu de lucru util, sub care se află caloriferul.

Peretele – tablă de scris este un punct de atracție al bucătăriei, fiind un element inedit care dă personalitate intregului spațiu al bucatariei. Zona de bar face trecerea între bucătărie și living și poate fi folosită atât ca spațiu de servit masa, cât și ca loc de lucru sau de socializat cu prietenii invitați la cină.

Back To Top