fbpx

Sugar Cube

Bucătăria Sugar Cube face parte dintr-un proiect complet de amenajare și mobilare a întregii locuințe, beneficiarul având nevoie de mobilier custom, realizat de la zero pentru holuri, bucătărie, living, dormitor, camera copiilor și baie.

Proiectul de design a fost realizat de Craftr, iar mobilierul la comandă a fost construit de echipa Fronte. În toate zonele din acest apartament accentul cade pe depozitare eficientă. Încă de la intrare, pe ambii pereți regăsim numeroase spații de depozitare (închise sau deschise), pantofar și cuier cu banchetă.

În living regăsim mobilier liniar, modern, pentru zona televizorului, precum și o mică bibliotecă suspendată, iar sub scară a fost perfect integrată o altă zonă de rafturi, dar și un loc de depozitare cu uși.

Holul de la etaj a oferit spațiul ideal pentru un dressing generos, iar un al doilea dressing îl regăsim în dormitorul matrimonial.

Camera copiilor a fost mobilată pe gustul celor mici, dar și pe gustul celor mari – paturile suspendate creează senzația de spațiu generos, și sunt încadrate de extra spații de depozitare, ascunde în spatele ușilor închise. Zona de birou este prevăzută cu multe etajere, astfel încât cei mici să aibă la dispoziție în orice moment cărțile și accesoriile necesare.

Back To Top