fbpx

Zenith

Proiectul Zenith

Proiectul Zenith este o locuință unifamilială, construită conform standardelor Passive House. Designul a fost realizat de echipa de arhitecți Studio 2.1, designul contemporan și utilizarea celor mai performante materiale și sisteme făcând din această casă o experiență în sine.

Mobilier Personalizat Fronte Group

Mobilierul la comandă a fost soluția perfectă pentru a satisface toate exigențele proiectului și a răspunde nevoilor personalizate ale beneficiarilor. Am creat piese de mobilier cu design unic, unele evidențiate prin iluminat încorporat. Spațiile de depozitare sunt foarte generoase și ușor de accesat, păstrând însă linia minimalistă și aspectul sofisticat al întregului proiect. Mobilierul este parte „organică” a spațiilor, nu aglomerează, ci dimpotrivă, este funcțional și natural.

Furnirul de stejar folosit majoritar in amenajare adaugă nu doar un aspect natural și autentic, dar și o senzație premium la atingere. Finisajul acestora conferă placarilor o textură rafinată și un luciu subtil, subliniind frumusețea naturală a lemnului de stejar. Fibră verticală indică faptul că desenul natural al lemnului, sau granulația, este orientată vertical, ceea ce oferă un efect vizual elegant și înălțător, contribuind la o percepție de înălțime și spațiu în încăpere.

Fronturile din furnir au fost integrate în diverse camere ale amenajării, fie că este vorba despre bucătărie, living, dormitoare sau holuri, acest lucru asigurand o coerență estetică și o continuitate vizuală în întregul spațiu, creând o atmosferă unitară, simplă și elegantă. Placările mari din furnir pe pereți sau panouri de accent aduc un element de lux și continuitate vizuală.

Descoperiți Proiectul

Pentru că imaginile vorbesc de la sine, vă invităm să accesați galeria foto pentru a vedea mai multe imagini ale acestui proiect. Puteți descoperi livingul și zona de dining, dormitorul matrimonial și dormitoarele copiilor, dressingurile de revistă unele ascunse chiar in placările prezente pe hol, băile și bucătăria.

Back To Top