fbpx

I. D. Sarierri – La Fayette PARIS

Galeriile Lafayette reprezintă un important punct de reper când vine vorba de galerii comerciale de lux. Amenajarea magazinului I.D.Sarrieri aici, a fost o adevărată provocare pentru noi, mai ales că acest loc se poate mândri cu unele dintre cele mai largi spaţii de magazine de haine şi accesorii din Europa. De asemenea, locul este cunoscut datorită arhitecturii spectaculoase.
Pe de altă parte, brandul pentru care am realizat acest magazin – I.D.Sarrieri – este cunoscut datorită calităţii şi eleganţei produselor sale. Prin urmare, ne-am propus ca spaţiul amenajat de noi să se ridice la înălţimea tuturor acestor exigenţe, şi, zicem noi, rezultatul este unul demn de prezenţa sa în centrul Parisului.

Caracteristicile proiectului:

  • Reglementările legate de protecţia împotriva incendiilor. Rezolvare: am folosit în întregul mobilier MDF ignifugat pe care l-am vopsit cu produse rezistente la foc, astfel întregul mobilier se încadrează în clasa B de rezistenţă la foc.
  • Aspecte legate de vopsire. Pe lângă compoziţia specială şi materialul brut folosit pentru MDF-ul vopsit la culoarea specificată în proiect – un alb rose, s-au folosit foarte multe elemente metalice, atât în finisaj de INOX lucios, cât şi elemente din oţel vopsit în câmp electrostatic. Interesantă a fost placarea corpurilor de MDF cu tablă de inox lucios, care s-a prelucrat ulterior prin polisare pentru un finisaj cât mai lucios şi curat. Dar şi elementele de semnalistică de pe cele două panouri înalte prelucrate prin CNC laser şi ulterior vopsite în câmp electrostatic.
  • Totem. Pentru totem la partea superioară am folosit un cub din sticlă ultraclară securizată, accesul făcându-se printr-o faţă de sticlă glisantă
  • Sistemul de iluminare din cadrul mobilierului foloseşte în întregime tehnologia LED, cu lumina albă caldă.
  • Piesa centrală este corpul mare, dintr-un panou de MDF ignifugat prelucrat CNC 3D pentru a realiza modelul in valuri. Acest panou a fost apoi prelucrat pentru vopsire, primind un finish lucios impecabil, fiind pus în valoare şi de lumina dată de bandă LED ascunsă în capacul corpului. Tot aici, avem şi placarea canturilor şi a exteriorului în inox lucios
  • Sigla I.D. SARRIERI a fost efectuata din elemente metalice vopsite în câmp electrostatic.
  • Agăţătorii drepţi din bară rotundă cu opritor, care se pot demonta cu uşurinţă.
Back To Top