fbpx
Bucătării atipice – bucătăria în mansardă

Bucătării atipice – bucătăria în mansardă

Fiecare casă este frumoasă în felul ei, iar felul în care o amenajăm poate să îi scoată şi mai mult în evidenţă aspectele care o fac unică. Iar alegerea unui mobilier pe comandă nu poate decât să eficientizeze spaţiul avut la dispoziţie şi să dea un plus de personalitate încăperilor.

Dacă de cele mai multe ori îţi poţi lasă imaginaţia să zburde şi să gândeşti fără oprelişti felul în care vrei să arate mobilierul tău, există şi situaţii în care felul în care este construită casă va determina în mare măsură amenajarea.
Cum ar fi, de exemplu, să ai bucătăria în mansardă? Trebuie să recunoaştem că este o idee nonconformistă, dar ne-a plăcut foarte mult această provocare, aşa că am demarat numaidecât proiectul. Am avut, deci, la dispoziţie un spaţiu nu foarte mare, iar în proiect a trebuit să ţinem cont de structurile de lemn care făceau parte din construcţia casei. Măsurătorile exacte, descompunerea spaţiului şi regândirea lui din perspectivă funcţională, poziţionarea geamului, înălţimea camerei – toate acestea au fost elemente de care am ţinut cont.

La final a rezultat o bucătărie perfect integrată în spaţiul casei, cu elemente de nou şi vechi, de modern şi tradiţional, o bucătărie originală şi inedită în acelaşi timp.

Tu ce spaţiu atipic vrei să mobilezi? Aşteptăm cu nerăbdare noi provocări!

Back To Top