fbpx

Povestea bucătăriei Morning Sun [interviu]

Bucătăria Morning Sun am prezentat-o deja pe site-ul nostru și am primit multe felicitări pentru acest proiect. Dar, cel mai important, la finalul proiectului am făcut niște oameni fericiți – oamenii care se bucură în fiecare zi de această bucătărie, chiar la ei acasă. Cum a luat naștere proiectul? Aflați mai jos, chiar de la proprietara bucătăriei. 🙂 Mulțumim, Alice pentru timpul acordat mini-interviului nostru!

Î: Cum ai ajuns la concluzia că ai nevoie de o bucătărie nouă? Nu îți mai plăcea cea veche? Devenise neîncăpătoare? Simțeai că aveai nevoie de anumite funcționalități în bucătărie?
R: Nici una dintre întrebările de mai sus. De fapt, m-am mutat în casă nouă. Iar în casă nouă aveam nevoie de bucătărie nouă.

Î: Cum arăta pentru tine bucătăria ideală în momentul în care ai venit în showroom-ul Fronte?
R: Aveam câteva idei, însă recunosc că nu erau deloc îndrăznețe. De fapt, nu mă gândisem neapărat la design-ul bucătăriei, cât aș fi vrut să fie ceva functional, simplu, primitor. Dar asta pentru că nu aveam idee de posibilitățile pe care mi le oferea cu adevărat spațiul bucătăriei mele. Consultanții Fronte au fost un real ajutor, mi-au deschis ochii către noi posibilități de mobilare, mi-au dat cele mai bune sfaturi în ceea ce privește funcționalitatea pe care mi-o oferă sistemele ‘inteligente’ integrate în mobilier. Fără ei nu aș fi reușit să am în bucătărie atâtea zone care să îmi deservească depozitării, dar mai ales nu aș fi reușit să am un design atât de plăcut și util.

Î: Care au fost sursele de inspirație?
R: Consilierii Fronte. Când am venit în showroom știam doar că vreau o bucătărie cu mult alb, luminoasă, veselă, care să îmi dea confort și o stare de bine. La final, am fost mai mult decât încântată de rezultat.

Î: Ce aspecte/caracteristici/elemente ți-ai dorit în mod neapărat să ai în bucătăria ta?
R: Așa cum ziceam mai sus, mi-am dorit să am o bucătărie albă și luminoasă, care să arate îngrijit, să aibă spații de depozitare. Mi-am dorit să ascund centrala și frigiderul. Mi-am dorit cuptor la semi-înălțime, si imi doream mascarea pana la tavan, deasupra corpurilor suspendate.
De asemenea, în fosta bucătărie ( executată tot de Fronte 🙂 ) am avut blat de HPL, care știu din experiență că este rezistent și foarte practic, așa că mi-am dorit același tip de blat și în noua bucătărie.

Î: Acum, la final de proiect, dacă ar fi să o iei din nou de la început, cu o nouă bucătărie, ce ai face la fel și ce ai schimba în acest proces?
R: Chiar nu aș schimba nimic. Experiența din showroom și post contractatare cu proiectantul a fost una impecabilă. Pentru că aveam deja experiența colaborării cu Fronte, la montaj nici nu am fost prezentă, i-am lăsat să își facă treaba și am preferat să mă bucur apoi de rezultatul final, complet.

Î: Ai un sfat pe care să îl transmitem noi, mai departe, viitorilor clienți care au un proiect de bucătărie pe comandă?
R: Să aibă încredere și răbdare! Nu este un proces simplu sau rapid, insă rezultatul – mobilierul ce se potriveste ‘la milimetru” – este incantator si justifica investitia si asteptarea. Ce pot sa spun despre echipa Fronte, este ca, în primul rând, este o echipa serioasă. Orice neconcordanțe ar putea apărea, pentru că este uman, ei rezolvă, comunică și te susțin astfel încât la final să fii mulțumit pe deplin.

Î: Ce îți place cel mai mult la noua ta bucătărie pe comandă?
R: Îmi place foarte mult starea pe care mi-o dă – de bucurie, de chef de viață, mă inspiră în ceea ce fac și, de asemenea foarte important, îmi place că am tot ce îmi trebuie la îndemână. Pentru că asta înseamnă mobilier pe comandă – să fie creat și gândit exact așa cum ai nevoie. Și bineînțeles, îmi place foarte mult raftul de vinuri care este de multe ori în centrul atenției când sunt prieteni în vizită.

Î: Și nu în ultimul rând, ce ai gătit prima dată în această bucătărie?
R: Nu mai țin minte exact dar mi-am invitat câțiva prieteni apropiați și m-am simțit un pic Jamie Oliver. A fost o provocare și o plăcere să descopăr și să pun în funcțiune fiecare bucățică a noii mele bucătării, de care mă bucur și acum, în fiecare zi.

Galeria completa a buctariei Morning Sun, o puteti vizualiza aici.

Iar în loc de încheiere vom răspunde noi uneia dintre cele mai frecvente întrebări primite – cât a costat această bucătărie? Răspunsul este 19.000 Ron + TVA. Însă, fiind vorba despre mobilier pe comandă, acest preț cuprinde cerințele specifice ale clientei noastre – materialele dorite, finisajele alese în urma discuțiilor cu colegele din showroom, sistemele de închidere-deschidere potrivite, dimenisunile încăperii etc. Ce vrem să spunem este că fiecare proiect de mobilier pe comandă este unic, de aceea dacă ești interesat/ interesată de o bucătărie pe comandă, îți recomandăm să ne trimiți un email la hello@fronte.ro. Consultanții Fronte te vor contacta ulterior pentru o discuție personalizată și pas cu pas, vei fi mai aproape de bucătăria la care visai!

Back To Top