fbpx

Vreau o bucătărie pe comandă. De unde încep?

E vremea să schimbi mobilierul de bucătărie, dar amâni proiectul bucătăriei tale pe comandă pentru că pur și simplu nu ai idee de unde să începi. Căutarea inspirației pentru modele și design pe Internet este un prim pas, dar o bucătărie trebuie să fie în egală măsură funcțională, astfel încât să te bucuri de ea la maxim.

Ca să îți ușurăm un pic munca, iată mai jos 5 întrebări pe care să ți le pui în momentul în care te gândești la noua ta bucătărie pe comandă.

1) Ce îți place în actuala ta bucătărie și nu ai vrea să schimbi? Dacă schimbi mobilierul de bucătărie în casa în care locuiești e posibil să te gândești la lucruri precum dispunerea spațiilor de depozitare, accesul la anumite instrumente pe care le vrei tot acolo, felul în care este integrată lumina naturală etc. Sau, dacă o iei de la zero, iar bucătăria urmează să fie montată într-un spațiu nou, gândește-te la lucrurile care îți fac plăcere atunci când lucrezi în oricare altă bucătărie. Ulterior, vom găsi soluții să le integrăm în viitoarea ta bucătărie.

2) Ce nu îți place în actuala ta bucătărie? Gândește-te la lucrurile acelea mici care te frustrează atunci când ești în bucătărie și pe care deocamdată nu ai cum să le îmbunătățești. Ex. Nu ai spații adecvate pentru vase mari, frigiderul e prea departe, zona de lucru nu este suficient de bine luminată, chiuveta este dintr-un material care se curăță greu. Sunt detalii mici, dar de importanță mare în activitatea ta de zi de zi.

3) De ce ai nevoie de o bucătărie nouă? Dacă te muți într-un spațiu nou, atunci știm deja răspunsul. Dar dacă te gândești la o bucătărie nouă în casa în care locuiești, atunci motivele pot fi diferite. Unul dintre răspunsurile primite de clienții noștri la această întrebare a fost: ”Pentru că nu îmi mai făcea plăcere să gătesc aici”. Printre alte motive enumerate au fost: gradul de uzură a mobilierului actual, designul demodat, nevoia de integrare a tehnologiei moderne, o modificare majoră în casă (ex dintr-o bucătărie închisă s-a transformat într-o bucătărie deschisă). Povestește-ne cu lux de amănunte despre ceea ce dorești să îți ofere spațiul bucătăriei și împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru proiectul tău.

4) Cine și cum va folosi spațiul bucătăriei? Va fi o bucătărie de familie, cu bunici și copii, cu mese tradiționale de sărbători, cu mic dejunuri pregătite pentru copiii care urmează să meargă la grădi sau la școală? Va fi o bucătărie în care se vor aduna prietenii la socializare, cu un pahar de vin în față, în timp ce tu pregătești o porție de paste sau ceva bun la cuptor? Sau va fi o bucătărie în care vrei să experimentezi și să îți dezvolți pasiunea pentru gătit și poate să și filmezi niște video-uri pentru canalele tale de social media? Povestește-ne, iar noi îți vom construi o bucătărie în care te vei simți foarte confortabil.

5) Care este bugetul pe care dorești să îl investești? O bucătărie pe comandă este o investiție pe termen lung, este genul de proiect în care te implicit acum, dar de care te vei bucura mulți ani. Iar pentru a te bucura timp îndelungat de spațiul bucătăriei tale îți recomandăm să pui calitatea pe primul loc. Orientativ, îți putem spune ca bucătăriile pe comandă realizate de noi au prețuri care pornesc de la 12.000 RON + TVA. Însă fiind vorba despre mobilier pe comandă, sunt multe detalii pe care trebuie să le discutăm pentru a-ți oferi o cotație de preț relevantă pentru tine și proiectul bucătăriei tale.

Acesta este doar începutul. Urmează să discutăm despre design, materiale, compartimentarea spațiului și multe alte detalii care ne vor duce, pas cu pas, mai aproape de bucătăria la care visezi.

Programează o întâlnire cu consultanții Fronte Design: 0799 799 789 hello@fronte.ro. Abia așteptăm să te cunoaștem pe tine și povestea bucătăriei tale!

Back To Top