fbpx

Bucătăria Muse

Când începem să pregătim designul unei bucătării pe comandă punem întotdeauna în centrul atenției rutina, obiceiurile și nevoile clienților noștri pentru că ne dorim ca rezultatul final să fie o combinație perfectă între calitate, funcționalitate și design. Acest obiectiv l-am urmărit și în cazul bucătăriei Muse – o bucătărie deschisă care îți fură privirea din prima secundă. Petele de culoare sunt cu siguranță un element care atrag – verdele puternic al frigiderului sau polițele în X din corpul deschis, înalt – însă bucătăria atrage prin mai mult de atât.

Fronturile corpurilor de bază, fronturile corpurilor suspendate, plinta, pazia sunt realizate din MDF vopsit mat, iar fronturile prezintă frezări ornamentale. Blatul iese în consolă față de fronturi 30 mm. Bucătăria este și mai bine pusă în evidență de banda LED cu lumină caldă în profil aluminiu, încastrată în MDF vopsit la culoarea fronturilor. Spațiul este foarte eficient compartimentat și delimitat – zona de lucru (centrală, totul este la îndemână), zona de depozitare și a frigiderului (în partea dreaptă) și zona de bar, care face trecerea către dinning. Această zonă de bar a fost gândită special pentru a folosi la maxim întreg spațiul avut la dispoziție.

A rezultat un loc autentic și intim in același timp, perfect pentru savurat cafeaua de dimineață și făcut planuri pentru viitoarele vacanțe. 🙂

Back To Top