fbpx

Bucătăria Chalet

Îți dorești o bucătărie la comandă cu design clasic, în stil cottage? Îți facem cunoștință cu bucătăria Chalet! Fiecare detaliu al acestei amenajări, de la fronturile cu frezări clasice până la amplasarea inteligentă a rafturilor, a fost gândit și realizat 100% în funcție de dorințele și nevoile clientului.

Materialele folosite sunt de calitate premium, reflectând angajamentul nostru pentru calitate, dar și pentru rafinament. Funcționalitatea este la fel de importantă ca estetica, oferindu-i utilizatorului nu doar un spațiu plăcut din punct de vedere vizual, ci și extrem de practic. Mobilierul realizat pe comandă îmbină designul cu eficiența, garantând că fiecare colț al bucătăriei este utilizat la maximum.

Bucătăria adoptă un stil cottage, evident în elementele sale de design. Tonurile calde de gri ale mobilierului, în combinație cu blatul în nuanțe de lemn evoacă atmosfera rustică, dar foarte elegantă și primitoare specifică acestui stil. Fronturile cu frezări clasice decorative, rafturile deschise și panel-urile cu geam, împreună cu chiuveta generoasă de tip farmhouse, sunt toate elemente caracteristice ale stilului cottage. Dulapurile superioare permit expunerea obiectelor decorative și a veselei, într-un mod care adaugă farmec și personalitate spațiului.

Această bucătărie, personalizată în detaliu pentru a satisface toate cerințele estetice și practice ale clientului, este dovada vie a faptului că mobilierul realizat pe comandă poate transforma orice spațiu într-unul de vis, dar, mai ales, într-unul în care TU te regăsești! 😊

Arhitect – Larisa Ratoi

Back To Top