fbpx

Bucătărie Burbon

Te invităm să faci cunoștință cu un nou proiect Fronte Design. În primul rând este o bucătărie open space, cu dispunere liniară, pe un singur perete. Mobilierul este realizat la comandă, ținând cont de nevoile specifice ale clientului, dar și de caracteristicile spațiului. Designul este unul modern, mobilierul în culori deschise, cu fronturi albe și în culoarea lemnului, fără mânere ornamentale, crează un aspect curat și minimalist. Backsplash-ul marmorat adaugă un touch sofisticat, creând un contrast puternic, ce evidențiază formele elegante ale mobilei pe comandă.

În spatele ușilor închise există spații de depozitare foarte generoase și sunt ascunse mașina de spălat vase, frigiderul și centrala. Rafturile deschise din stânga și din dreapta, încadrează și completează designul, oferind și spații creative de depozitare pentru sticle de vin sau pentru expunerea decorațiunilor sau cărților preferate.
Sperăm ca aceste imagini să te inspire, iar dacă ești în căutarea unui producător de mobilă de bucătărie la comandă în București, suntem aici să te ajutăm să iei cele mai bune decizii și să îți construim bucătăria la care visezi.

Arh. Ștefan Sorescu

Bucătăria ta Fronte Design este la un telefon distanță: 0799.799.789! 🙂

Back To Top