fbpx

Bucătăria Forest

Cauți inspirație pentru proiectul tău de bucătărie pe comandă? Atunci ia un loc confortabil și pregătește-te să admiri bucătăria Forest – o bucătărie modernă, în formă de L, în care fronturile în culori închise ale corpurilor de bază creează un contrast puternic cu nuanțele de lemn ale corpurilor superioare, totul fiind înveselit și încălzit de patternul backsplash-ului.

Lumina naturală este importantă, așa că am ținut cont de prezența geamului, iar corpurile de mobilier din zona de deasupra chiuvetei au fost gândite astfel încât să completeze atât funcțional, dar și estetic spațiul respectiv.

Un alt punct de atracție îl constituie rafturile deschise unde pot fi depozitate cu ușurință accesorii sau ingredientele cheie, perfecte pentru definitivarea rețetelor preparate în această bucătărie.

Rezultatul final – o bucătărie frumoasă și practică, realizată ținând cont de fiecare centimetru pătrat al spațiului avut la dispoziție, o bucătărie cu fronturi în culori închise, dar care cu siguranță poate schimba cu ușurință părerea cuiva care până acum nu ar fi luat în considerare astfel de nuanțe pentru proiectul său.

INFO – Prețul pentru un proiect similar poate fie de aproximativ 21.000 Lei.

Back To Top