fbpx

Bucătărie Icon

Atunci când îți dorești o bucătărie cu personalitate cea mai bună decizie pe care o poți lua este să alegi mobilier realizat pe comandă. Doar în felul acesta te poți asigura că spațiul pe care îl ai la dispoziție va fi folosit la maximum și te vei putea bucura de tot potențialul său.

Bucătăria de mai jos este un foarte bun exemplu al felului în care funcționalitatea și designul se împletesc, pentru a crea un spațiu unitar, confortabil și plăcut.

Bucătăria Icon este o bucătărie deschisă, însă este creativ delimitată de restul spațiului printr-un corp de mobilier tip bibliotecă. Bucătăria se deschide către zona de servit masa, zona unde avem și câteva dulapuri dedicate depozitării, dulapuri vopsite într-o nuanță de albastru ce adaugă culoare întregii încăperi, restul fronturilor din MDF fiind vopsite în alb mat.

Fluxul de lucru este ușor de urmărit în această bucătărie, spațiile de depozitare și de lucru fiind generoase și ușor de accesat. Avem priză la nivelul blatului, avem lumină încorporată sub corpurile superioare, lumină ce ajută atunci când ai lucruri de preparat, în stânga și dreapta plitei avem loc pe blatul de bucătărie pentru lucru și vase. De asemenea, în proiectarea mobilierului s-a ținut cont de de cele două geamuri poziționate pe 2 pereți diferiți, optimizându-se la maxim lumina naturală.

Și cum această bucătărie aparține unor pasionați de cafea, nu putea lipsi un colț special creat pentru depozitarea espressorului și accesoriilor, toate fiind ușor de accesat dar în același timp ușor de ascuns privirii în spatele ușii închise ale dulapului special gândit în acest sens.

O bucătărie similară pornește de la 25000 Lei

Arhitect: AFBA ARCHITECTS

Back To Top