fbpx

Bucătărie Melody

Când stilul clasic se împletește cu detaliile moderne se nasc spații unice, primitoare și funcționale în același timp. Spațiul din bucătăria Melody nu este unul foarte generos, însă mobilarea lui a fost gândită în așa fel încât fiecare centimetru să fie folosit la maxim și să fie funcțional.

Cromatic se creează un contrast între corpurile albe, din MDF vopsit mat, cu frezări ornamentale, și peretele într-o nuanță închisă de verde, contrastul fiind continuat și la nivelul tehnologiei integrate (plita, cuptor) sau la nivelul mânerelor aplicate. Contrastul este însă perfect armonizat de culoarea natur a blatului de lucru, culoare ce se regăsește și la nivelul parchetului, dar și în zona de servit masa. La armonia generală contribuie și lumina caldă de sub corpurile suspendate, dar și cea naturală din dreptul ferestrei.

Alte elemente ce atrag atenția ar fi masca din zona caloriferelor de sub fereastră, ce are atât rol estetic dar și practic. Și în egală măsură ne plac rafturile deschise de deasupra zonei de lucru, rafturi ce pot fi creativ folosite pentru expunerea de cărți, ustensile, vase cu design special sau plante.

Bucătăria pe comandă Melody este o bucătărie 100% personalizată, 100% unică, un loc cald și primitor, un spațiu în care funcționalitatea și designul se simt ca acasă.

Arh. Andreea Benchea

Back To Top