fbpx

Fronte Group – producător local de mobilă bucătărie la comandă

Ai nevoie de mobilă bucătărie la comandă și ești în căutarea unui productător care să te ajute în transformarea proiectului tău în realitate? Fronte Design este partenerul potrivit într-un proiect de mare importanță din viața ta. De ce spunem asta? Am detaliat mai jos:

1) Mobila de bucătărie la comandă este prin definiție mobilă 100% personalizată, făcută la milimetru, spațiul avut la dispoziție să fie folosit la maxim, astfel încât să nu rămână spații inestetice sau nefuncționale. De asemenea, poți alege soluții smart de depozitare, poți masca anumite lucruri pe care nu le vrei expuse (la care poti, insă, păstra o ’gură de vizitare’ dacă e necesar), poți integra tehnologia de ultimă generație, pe scurt poți avea o bucătărie exact așa cum îți dorești, fără compromisuri.

2) Fabrica de mobilă Fronte este în București, fabrica aceasta fiind locul unde ia naștere bucătăria ta, piesă cu piesă. Nimic nu este prefabricat, totul se construiește de la zero pentru bucătăria ta, într-un spațiu de 3000 mp dedicați exclusiv producerii de mobilier premium. Folosim echipamente de ultimă generație, iar materialele și accesoriile sunt de cea mai bună calitate, importate din Italia, Germania sau Austria. Am selectat cu atenție cele mai bune soluții, ale căror caracteristici sunt o garanție a calității pe termen lung pentru mobila de bucătărie la comandă.

3) În fabrica noastră există o divizie dedicată vopsirii de MDF, ceea ce oferă clienților noștri avantajul că mobilierul pe comandă va avea exact culoarea dorită, aleasa din paletare ce insumeaza mai mult de 3000 nuante. Nu avem game de catalog sau producție de linie, lucrăm pe codul de culoare RAL/ NCS. În plus, o piesă de mobilier deteriorată sau afectată din diferite motive in timp, poate fi remediată și revopsită în culoarea exactă a mobilierului, fără intermediari sau timpi prelungiți de așteptare. Sau dacă îți dorești o bucătărie care să fie în exact aceeași culoare cu alte piese de mobilier pe care le ai în casă, acest lucru poate fi realizat întocmai.

4) Personalizarea fronturilor. Nu doar culoarea va fi cea dorită de tine, ci și modelul fronturilor. Tehnologia folosită ne permite să lucrăm cu precizie și să realizăm numeroase tipuri de frezare pentru mobilia ta de bucătărie: frezare simpla, frezare clasica, frezare moderna, linii simple sau frezari adanci, frezare dreptunghiulara, precum si mult alte modele ingenioase.

5) Ne plac provocările și ideile ce aud personalitate fiecărui proiect. De aceea ne străduim să găsim soluții pentru elementele atipice pe care dorești să le adaugi în designul bucătăriei tale. Mai jos am dat câteva exemple, dar abia așteptăm să vedem ce îți dorești tu pentru mobila de bucătărie la comandă.

6) După ce mobilierul a fost construit, fiecare piesă este ambalată și transportată la tine acasă, unde echipa noastră se va ocupa în detaliu de montaj. Pentru București transportul și montajul sunt gratuite. Iar dacă în acest pas apar inadvertențe sau probleme, acestea vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil, tocmai pentru că le putem rezolva rapid în fabrica noastră.

7) Principalul obiect al activității noastre sunt bucătăriile pe comandă, însă linia de producție și know-how-ul ne permit să realizăm mobilier pentru întreaga casă, dacă ai nevoie, dar doar în cazul proiectelor care conțin bucătăria.

Cei aproape 20 de ani de experiență în domeniul producerii de mobilier premium la comandă în care am realizat peste 3000 de proiecte rezidențiale și am mobilat peste 60 de spații comerciale (magazine, showroom-uri, birouri, clinici și cabinete) sunt o dovadă a pasiunii noastre pentru ceea ce facem și reflectă profesionalismul cu care tratăm fiecare proiect și client în parte. Încă de la începtul activității noastre ne-am propus să lucrăm la cele mai înalte standarde de calitate și să livrăm mobilier premium pe comandă ce trece cu brio testul timpului și care se poate compara oricând cu mobilier produs de branduri internaționale de renume.

Programează o întâlnire cu consultanții Fronte Design: 0799 799 789 / hello@fronte.ro.
Abia așteptăm să te cunoaștem pe tine și povestea bucătăriei tale!

Back To Top