fbpx
Inspirație Ultra Violet în bucătărie

Inspirație Ultra Violet în bucătărie

La finalul lui 2017 reprezentanții Institutului Pantone, autoritatea internaţională în ceea ce priveşte culorile şi sistemele de culori, au anunțat culoarea anului 2018 – Ultra Violet (https://www.pantone.com/color-of-the-year-2018). Așadar, anul acesta trendurile în design interior (dar și alte domenii creative) vor sta sub semnul acestei nuanțe puternice.

Ultra Violet ne duce cu gândul la mistere Cosmosului, la curiozitatea de a descoperi noul, de a depăși limite, sugerând deschidere, originalitate și viziune către lucrurile care urmează să se întâmple.

De asemenea, această culoare este des întâlnită în simbolistica asociată practicării meditației, considerându-se că ajută la crearea de conexiuni și oferă spațiului o energie pozitivă. Iar cum bucătăria este nucleul casei, este locul în care ne adunăm cu toții în jurul mesei, credem că Ultra Violet este o opțiune pe care o poți lua în considerare dacă anul acesta îți vei face o bucătărie pe comandă.
Dacă nu îți surâde însă ideea unei bucătării întregi în această culoare spectaculoasă, poți alege fie accente (un perete sau doar un corp de bucătărie vopsit Utra Violet) sau poți opta pentru diferite accesorii sau ustensile care să țină pasul cu tendințele anului.

Pentru inspirație, intră pe contul nostru de Pinterest unde am creat o colecție de imagini cu bucătării care au adoptat deja culoarea vedetă Ultra Violet!

Ce zici – își va găsi culoarea anului 2018 drumul către inima ta și, implicit, către bucătăria ta?

Image source: www.pantone.com

Back To Top