fbpx
Trenduri în realizarea bucătăriilor pe comandă în 2016

Trenduri în realizarea bucătăriilor pe comandă în 2016

Când alegi să realizezi o bucătărie pe comandă, alegi în primul rând să personalizezi spaţiul casei tale. Alegi să ieşi din tipare şi să ai o bucătărie unică, pe măsură nevoilor şi a gusturilor tale.

Pentru că ne dorim să fim mereu în trend şi să realizăm mobilier pe comandă actual, unic şi care să nu aibă vârstă, adică să fie la fel de modern o dată cu trecerea timpului, suntem mereu preocupaţi de ce este nou în această industrie.Si, in acest domeniu, industria se ‘scrie’ in Italia si Gemania. Învăţăm de la cei mai buni, urmărim sfaturile şi părerile specialiştilor în domeniu şi participăm la evenimente dedicate industriei. Cele mai importante evenimentele la care am fost anul acesta sunt ISALONI – Târgul de mobilă de la Milano, XYLEXPO – târgul dedicat prelucrării lemnului în industria mobilei, precum si INTERZUM – The Trade Fair of Innovation dedicat inovatiilor in materie de accesorii mobilier.

Şi nu am venit cu mâna goală de la aceste evenimente, aşa că mai jos vă prezentăm câteva din trendurile de urmat în 2016 în realizarea bucătăriilor pe comandă.

1) Smart Places. Ei bine da, bucătăria este unul dintre locurile în care petrecem destul de mult timp, iar cum nu putem sta fără device-urile noastre inteligente alături, şi bucătăriile au început să fie accesorizate în concordanţă cu această cerinţă. De exemplu, cartea de bucătărie cu reţetele mamei sau ale bunicii, a fost înlocuită cu aplicaţii culinare pe care le poţi accesa de pe tabletă sau telefonul mobil. Prin urmare, e musai să ai în bucătărie nişte prize în care să poţi pune device-urile mobile, de un spaţiu special pe blatul de gătit sau de un suport. Bucătăriile se transformă în smart places, iar noi ţinem pasul cu tehnologia şi propunem clienţilor noştri idei inedite şi utile în acelaşi timp.

2) Reinterpretarea mesei tradiţionale. Bucătăria începe să fie privită din ce în ce mai mult că un spaţiu de socializare, un spaţiu în care invităm prietenii alături de care gătim, stăm la poveşti şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Asta presupune o mai bună gestionare a spaţiului şi o nouă perspectivă asupra bucătăriei tradiţionale. De aceea bucătăriile-insulă se află pe un trend ascendent. Iar acolo unde spaţiul nu permite acest lucru, masa la care familia se adună pentru a manca este fie scoasă din bucătărie (living-ul devine dinning), fie reinterpretată (masă tip bar, masă retractabilă etc). Acest aspect influenţează designul bucătăriei, iar scopul nostru atunci când proiectăm designul bucătăriei este să folosim spaţiul la maxim.

3) Finisaje metalice. Acesta este un trend care recunoaştem că este printre preferatele noastre – adăugarea detaliilor metalice în designul mobilierului creează un aspect modern şi inedit încăperii. Am folosit cupru, alamă sau bronz şi abia aşteptăm noi proiecte în care să ne punem imaginaţia la lucru şi să venim cu soluţii inovatoare şi estetice în acelaşi timp.

Acestea sunt primele 3 trenduri pe care le împărtăşim cu voi. Dar urmăriţi blogul nostru, pentru că avem mult mai multe şi revenim cu informaţii noi cât de curând!

Back To Top