fbpx

Bucătăria Holiday

O bucătărie la comandă cu vibe de vacanță sau cum să transformi interiorul casei tale cu mobilier 100% personalizat.

Proiectul de bucătărie prezentat azi este cu siguranță unul care îți va fura privirea și îți va încălzi sufletul. Culorile, texturile, accesoriile, detaliile – totul este planificat astfel încât să ofere confort, fără a uita de funcționalitate.

Dulapurile la comandă 

Mobilierul este pe cât de simplu, pe atât de sofisticat. De ce? Pentru că alternanța de fronturi simple, fără mânere și fără frezări ornamentale și zonele în care avem riflaj în nuanțe de lemn, creează un joc al culorilor și texturilor, care oferă personalitate spațiului. Locuri de depozitare și sertare atent compartimentate? Avem! Tehnologie modernă perfect integrată? Avem! Corpuri deschise pentru depozitare facilă și acces rapid? Avem! Iubitor de vin/ frigider de vinuri in această bucătărie? Avem! Totul a fost gândit ținând cont de nevoile specifice ale beneficiarului.

Insula de bucătărie 

Este generoasă. Oferă spațiu de lucru suplimentar. Este locul perfect de servit masa în familie. Rolul ei este atât funcțional, cât  și super practic, fără însă a uita de considerentele estetice. Regăsim și aici riflajele, dar și un spațiu special gândit pentru plantele aromatice. Ideal pentru orice iubitor de gătit! 🙂

În loc de încheiere, vă lăsăm cu următoarea întrebare: oare care este destinația primei vacanțe care va fi plănuită în această bucătărie, în această atmosferă boemă, savurând un pahar de vin?

Nu știm încă răspunsul la această întrebare, dar știm cu cine veți face mobilierul pentru bucătăria voastră. Dacă vreți să aflați, așteptăm un telefon la  0799 799 789 sau un mail pe hello@fronte.ro!

Back To Top