fbpx

Dove

bucatarie la comanda alba dove
bucatarie la comanda alba dove
bucatarie la comanda alba dove
Stil și Design

Bine ai venit în bucătăria Dove – o bucătărie la comandă deschisă, cu design modern, minimalist.

Materiale și Culoare

Fronturile dulapurilor sunt realizate din MDF vopsit, oferind o suprafață netedă și uniformă. Culoarea alb-mat contribuie la crearea unei atmosfere luminoase și aerisite în bucătărie, sporind senzația de spațiu și curățenie. Blatul de lucru are o nuanță deschisă, complementară cu restul mobilierului, oferind un aspect armonios și unitar.

Configurație și Elemente de Design

Configurația mobilierului este proiectată pentru a maximiza spațiul de depozitare și eficiența utilizării. În partea superioară, dulapurile suspendate se întind pe întreaga lungime a peretelui, oferind spațiu generos pentru depozitare. Lipsa mânerelor vizibile pe fronturile dulapurilor adaugă un plus de eleganță și continuitate designului, utilizând un sistem de deschidere prin apăsare (push-to-open).

Partea inferioară este echipată cu sertare spațioase și dulapuri pentru depozitarea ustensilelor și vaselor de gătit. Sertarele sunt echipate cu sisteme de glisare cu amortizare, asigurând o utilizare silențioasă și confortabilă.

Electrocasnice

Electrocasnicele sunt integrate perfect în designul mobilierului, menținând continuitatea stilului minimalist. Cuptorul încorporat și plita sunt de culoare neagră, adăugând un contrast subtil dar elegant față de fronturile albe. Chiuveta și robinetul sunt de asemenea integrate în design, având un finisaj negru mat care completează aspectul modern al bucătăriei.

 

Acest proiect de mobilier de bucătărie la comandă combină estetica modernă cu funcționalitatea practică, oferind o soluție elegantă și eficientă pentru spațiul bucătăriei. Dacă ai și tu un proiect de bucătărie la comandă, suntem aici să te ajutăm.

Primul pas – completează formularul de aici, simplu și rapid.

Back To Top