fbpx
Din pasiune pentru mobila pe comandă

Din pasiune pentru mobila pe comandă

Grăuntele poveştii Fronte Design a încolţit cu mulţi, mulţi ani în urmă, în atelierul de tâmplărie al unui bunic şi în mintea plină de imaginaţie a unui copil care, cu entuziasmul şi pasiunea anilor de copilărie a început să înveţe arta mânuirii lemnului şi să iubească felul în care materialul prindea formă în mâinile sale.

De la copilul pasionat, povestea a crescut şi pasiunea a crescut şi ea pe zi ce trece. Iar “jucăriile” au devenit şi ele din ce în ce mai specializate. În acest domeniu, precizia execuţiei pieselor de mobilier, corectitudinea tăierii şi vopsirii materialelor, perfecţiunea îmbinării pieselor fac diferenţa între un mobilier care durează câţiva ani şi un mobilier care te va ţine o viaţă.

Şi pentru că nouă ne plac lucrurile trainice şi bine făcute de la început, am investit în cele mai moderne ustensile şi în aparatură de calitate. Dar ce ar fi ustensilele fără oameni pasionaţi, cărora să le placă ceea ce fac şi să le mânuiască pe măsură. Ei bine, stăm excelent şi la acest capitol, pentru că avem o echipă pe măsura mobilierul pe care îl producem.

Acest lucru se traduce în avantaje directe pentru clienţii noştri – producem mobilier pe comandă la cele mai înalte standarde de calitate, comparabil cu mobilierul care se execută pe pieţele internaţionale, dar la nivelul de preţ ajustat pieţei din România.

Suntem deschişi la idei noi, ne plac provocările şi ne bucurăm atunci când clienţii noştri zâmbesc larg la finalul montajului mobilierului lor. Asta înseamnă pentru noi încă o dovadă a faptului că facem bine ceea ce facem şi ne dă aripi să continuăm!

Back To Top