fbpx
Bucătăriile în formă de U

Bucătăriile în formă de U

Nu îți trebuie prea multă imaginație pentru vizualiza o bucătărie în formă de U – designul acestei tipologii de bucătărie presupune trei pereți care au fost folosiți pentru a delimita spațiul bucătăriei și au fost acoperiți cu corpuri de mobilier suspendate. Este un design destul de întâlnit, iar principalul său avantaj este acela că, mobilierul fiind suspendat și poziționat pe margini, spațiul din centrul bucătăriei ramâne liber, prin urmare ai mai mult loc în care să te desfășori.

O bucătărie în formă de U maximiziează spațiul înalt din încăpere și lasă spațiu de mișcare bucătarului, care nu trebuie să meargă dintr-un colț în celălalt al camerei pentru a-și procura cele necesare, ci pur și simplu toate sunt frumos așezate în jurul său. Dacă spațiul avut la dispoziție sau tipologia încăperii nu permite folosirea celor 3 pereți, se poate opta pentru bucătăria de tip insulă sau peninsulă. Am mai vorbit despre aceste tipologii pe blogul nostru, în articolul de aici.

Bucătăria este un spațiu personal, este un spațiu în care fiecare bucătar știe exact unde își găsește instrumentele, are ritualurile și obiceiurile sale. De aceea, realizarea unei bucătării pe comandă te ajută nu doar să optimizezi la maximum spațiul de care dispui, dar și să personalizezi fiecare detaliu – materiale alese, culori, compartimentări – astfel încât la final rezultatul să îți facă inima să tresalte de bucurie, în bucătărie.

Back To Top