fbpx

Bucătărie Glam

Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o casă, trebuie să fie un spațiu funcțional pentru gătit, pentru depozitat, să fie ușor de curățat și de întreținut, dar în același timp să aibă personalitate și un design atrăgător. Iar când vorbim despre bucătării open space, designul este cu atât mai important pentru că trebuie să fie perfect integrat cu zona de living sau dinning. Este greu de găsit acest echilibru, însă în cazul bucătăriei Glam arhitectul a reușit să îmbine în mod ideal toate aceste elemente, iar echipa Fronte a transformat proiectul din vis în realitate.

Pe lângă designul care cu siguranță cucerește încă de la prima vedere, bucătăria Glam este extrem de practică și are o mulțime de spații de depozitare foarte bine organizate și gândite. De exemplu, frigiderul este ascuns privirii, iar pentru eficientizarea spațiului la maxim, deasupra acestuia mai există un spațiu de depozitare. Tot pentru un plus de spațiu, sub cuptor există un alt sertar care poate fi folosit pentru depozitare. Lângă corpul care ascunde frigiderul se află un corp soldat în care au fost încorporate expressorul și cuptorul cu microunde.

Fronturile corpurilor suspendate sunt realizate, ca și fronturile corpurilor de bază, din MDF vopsit mat, cu frezare clasică. De asemenea, corpurile suspendate prezintă frezare specială, făcuta pentru sistemul de iluminat led.

În partea dreaptă a bucătăriei atrag atenția cele două corpuri vitrină aplicate pe blat, cu sticlă ultraclară sablată. Un plus pentru design și un plus pentru utilitate!

Insula este atât zonă de lucru, cât și zonă de bar – pentru zona de lucru blatul este din quartz negru cu frezare clasică pe cant, în timp ce blatul barului este din compozit alb. Dacă partea de sus a insulei are dublă utilitate, același lucru putem spune și despre partea de jos care oferă două zone de depozitare (stânga – dreapta), dar adăpostește și frigiderul de vinuri, sub care a fost realizată o grilă specială de ventilare.

Design: Arh. Nicoleta Ivan

Back To Top