fbpx

Bucătăria Ammo

Detalii simple, efect maxim! Așa putem defini pe scurt această bucătărie în care esteticul se îmbină cu funcționalul atât de armonios încât nu te poți abține să nu exclami ‘wow’ din clipa în care ai pășit în această încăpere. Multă lumină naturală, completată de lumina caldă led, combinația de alb și lemn nature, jocul vertical al elementelor aplicate pe fronturi și peretele din dreapta, creează un spațiu intim, dar primitor în același timp.

”Ingredientele” bucătăriei Ammo sunt simple, dar îmbinate cu multă creativitate ceea ce dă spațiului multă personalitate. Fronturile sunt realizate din MDF vopsit alb mat, iar o parte din corpurile superioare prezintă elemente din MDF furniruit aplicate prin lipire. Mânere frezate 45 grade.

Zona din partea stângă a bucătăriei este locul ‘de acțiune’ – există multiple spații de depozitare astfel încât totul să fie la îndemână, dar și cuptorul și plita, plus frigiderul de vinuri.

În zona din dreapta a bucătăriei, caloriferul a fost mascat, corpul de bază fiind din MDF furniruit stejar și riflaj MDF alb mat. Lângă masă este integrat frigiderul și rafturi MDF furniruit, care asigură spațiu suplimentar de depozitare, iar în continuare, placare perete cu riflaje MDF furniruit.

Design: Outbox Studio

Back To Top