fbpx

Bucătăria Classy

Recunoaștem: avem o slăbiciune pentru designul clasic si nuanțele de albastru în bucătărie. Această alăturare nu dă greș niciodată și nu încetează să ne surprindă cu posibilitățile infinte de a crea spații unice și cu personalitate.

În bucătăria Classy se întrepătrund două tonuri de culoare – albastru pentru fronturile corpurilor de bază și alb pentru fronturile dulapurilor suspendate, ceea ce creează luminozitate, delimitează spațiul și nu dă impresia de aglomerare. Întregul design al încăperii este completatat armonios de aspectul de lemn furniruit pentru rastelul de bauturi si corpul ce integreaza cuptorul, precum si de blatul din HPL cu aspect de piatra.

În zona corpurilor suspendate, un farmec aparte îl creează alternanța de corpuri închise și corpuri cu geam, ceea ce sparge monotonia și aduce un plus de eleganță mobilierului.

Priza din blat, sistemele Aventos pentru deschiderile de la partea superioara si sertarele tandem (toate marca BLUM) asigura functionalitatea si rezistenta in timp cat mai indelungata a acestei bucatarii.

În afară de linia cromatică, stilul clasic al acestei bucătării este dat de fronturile cu frezări ornamentale, fronturile cu cercevele, mânerele elegante si colțul cu rafturi deschise.

Îți dorești o bucătărie asemănătoare? Prețul pornește de la 23.000 Lei

Back To Top