fbpx

Bucătărie Superstar

State of the art – the most recent stage in the development of a product, incorporating the newest technology, ideas and features.

State of the art – așa putem defini și noi, pe scurt, bucătăria Superstar.

Totul este la superlativ în acest spațiu – designul și tehnologia se întâlnesc și creează un spațiu modern și extravagant, dar în același timp cald și confortabil.

Schema de culoare este pe cât de simplă, pe atât de creativ folosită. Predomină nuanțele de lemn pe care le regăsim încă din living, atât la parchet, cât și la corpurile înalte de mobilier din MDF furniruit stejar, și se continuă în bucătărie definind o zonă generoasă de depozitare, din MDF vopsit mat. În felul acesta interiorul are continuitate și unitate. Pentru deschidere nu se folosesc mânere aparente, ci frezarea fronturilor la 45 grade cu pazie.

Toate sertarele sunt sertare tandembox antaro cu amortizare Blum, iar pentru frigider avem sistem de deschidere automata – flex servo drive de la Blum. Aerisirea necesara frigiderului este asigurata datorita frezarii în plintă.

Insula și corpurile de bază din zona de lucru dau dramatism întregului, fără însă a încărca spațiul, iar cu ajutorul finisajelor de inox ale electrocasnicelor și a peretelui cu aspect de marmură se adauga touch-ul final de modernism și rafinament.

Back To Top