fbpx

Bucătăria Marilyn

Dacă vă întrebați, să știți că există nuanța de albastru potrivită pentru orice bucătărie 🙂 Iar când alegi mobilier pe comandă, în care fiecare corp de mobilier este personalizat astfel încât să se potrivească la fix spațiului tău, există un număr nelimitat de opțiuni pe care le poți lua pentru a ajunge la varianta finală a bucătăriei tale.

Am făcut această introducere pentru că în ultimul timp am postat mai multe bucătării în nuanțe diferite de albastru, bucătării clasice sau moderne, iar nici una nu seamănă cu cealaltă, fiecare are farmecul ei.

Bucătăria de mai jos este o bucătărie cu design clasic, cu fronturi ce prezintă frezări ornamentale, care dau eleganță încăperii. Stațiile de lucru sunt bine definite, iar lumina joacă un rol foarte important atât practic, cât și estetic (vezi zona de deasupra corpurilor suspendate).

Ce dă personalitate acestei bucătării este felul în care designul clasic al fronturilor se îmbină cu tehnologia modernă, făcând ca această bucătărie să treacă testul timpului cu brio. Tehnologia este prezentă și spatele ușilor închise – vezi sistemele smart de depozitare pentru zona de colț sau sertarele cu compartimentări inteligente, ce ajută la o utilizare cât mai eficientă a spațiului.

De asemenea, peretele alb și blatul în culoare nature dau luminozitate și armonie spațiului.

Un alt lucru care atrage atenția este insula generoasă, care poate fi folosită atât ca zonă de lucru, dar cu siguranță poate acomoda familia sau prietenii invitați la cină. Ce îți mai poți dori de la o insulă de bucătărie? Ah, da – extra spații de depozitare, atât în interior cât și în exterior, ceea ce această insulă oferă din plin.

Și nu în ultimul rând, privirea este atrasă și de zona cea mai înaltă a bucătăriei, zonă pentru care s-a optat pentru dulapuri cu uși din geam, iluminate din interior. Efectul ”wow” a fost obținut! 🙂

Back To Top