fbpx

Bucatăria Style

Dacă mai aveai nevoie de un semn că o bucătărie albă la comandă este o alegere modernă, care nu se va demoda în timp, acesta este! 😊 Îți prezentăm bucătăria Style.

Bucătăria deschisă emană eleganță și se remarcă prin designul minimalist și modern. Fronturile fără mânere adaugă un aspect aerisit și curat, contribuind la senzația de spațiu. Fiecare detaliu este executat cu atenție, pentru a obține un aspect vizual impecabil.

Unul dintre punctele forte ale acestei bucătării personalizate este generozitatea spațiilor de depozitare. Ne-am asigurat că fiecare obiect își găsește locul într-o manieră practică și eficientă, creând astfel un sistem organizat și ordonat pentru toate accesoriile de bucătărie, țind în același timp cont de crearea unui flux de lucru cât mai natural.

Insula centrală, în afară de a fi un punct atrăgător din punct de vedere estetic, îndeplinește și rolul important de a oferi extra spații de depozitare, fiind în același timp loc de servit masa sau de socializare. În apropiere se află și frigiderul de vinuri, integrat cu naturalețe în compoziția generală, ce adaugă un plus de rafinament spațiului.

În mod ingenios, dar foarte natural, zona insulei se extinde către hol cu o mică banchetă, extrem de utilă și perfect integrată în designul încăperii.

În ceea ce privește cromatica, s-a ales o combinație atemporală de alb și lemn, care subliniază eleganța și simplitatea designului. Această paletă de culori se regăsește în fiecare element al bucătăriei – corpurile albe, insertul cromatic din zona corpurilor de bază, apoi podeaua, cu nuanțe deschise de lemn, până la riflajele prețioase din zona insulei. Aceeași estetică se răsfrânge în mod armonios și în mobilierul din living, asigurând un design coerent și uniform în întreaga locuință.

Designer – AnBe Design
Poze – Vlad Creteanu

Back To Top