fbpx
Detalii care fac diferența în bucătărie

Detalii care fac diferența în bucătărie

O bucătărie pe comandă înseamnă în primul rând o bucătărie realizată pe baza unor măsurători exacte, o bucătărie care să se potrivească perfect în spațiul pe care îl ai la dispoziție. Dacă ar fi să comparăm cu un alt domeniu, ne putem gândi la croitorul care face clientului său un costum made-to-measure ce pică perfect pe corpul celui care îl poartă.

Dar, în afară de dimensiuni și compartimentări, există detalii care fac diferența de la o bucătărie la cealaltă. Poate nu te-ai gândit încă la ele, dar dacă ajungi la noi în showroom vei trece împreună cu colegii noștri prin întreg procesul de luare a deciziilor. Pe scurt, iată care sunt aceste detalii ce pot face diferența:

1) Fronturi simple sau cu frezări. Diferența între cele două variante este că, în timp ce fronturile simple au suprafețe plane, cele cu frezări sunt prelucrate manual, bucată cu bucată, iar pe suprafața lor sunt realizate modele. Frezările dau un aspect clasic bucătăriei, așa că sunt recomandate celor care nu își doresc o bucătărie prea simplă sau minimalistă. Modelele de frezări vă vor fi prezentate in showroom, de colegii noștri.

2) Mânere frezate la 45 de grade.. Sunt practic mânerele care nu se văd și care nu sunt aplicate, ci tăiate la 45 de grade, direct în material. În afară de unicitatea acestei opțiuni, vei vedea că genul acesta de mânere sunt extrem de practice.

3) Riflajele sau grilajele de lemn.. Acestea au în egală măsură un rol estetic (trebuie să recunoștem că e imposibil să nu stărnească efectul ”wow” în toate bucătăriile în care le-am montat), dar, mai ales rolul lor funcțional este cel care câștigă în fața clienților noștri. De ce? Pentru că riflajele sunt soluția perfectă pentru a ascunde aparatele de aer condiționat sau caloriferele, lăsând aerul să circule. Pretty cool, nu?

4) Look up! Cu cornișă sau fără? Inițial element de exterior, provenit din arhitectura antică, în care clădirile erau înfrumusețate cu ornamente bogate, ulterior cornișa a devenit și un element decorativ de interior. Așa că în funcție de preferințe, poți decide dacă bucătăria ta va avea sau nu cornișă.

5) Look down! Cu plintă sau fără? Plinta poate fi din MDF vopsit, din inox sau alte materiale și are rolul de a proteja partea de jos a mobilierului, pe care o poți lovi din greșeală cu piciorul, cu mopul sau aspiratorul. Are în egală măsură un rol practic (oprește praful care ar putea intra sub mobilier), dar și unul estetic, putând completa designul bucătăriei tale.

6) La culoare te-ai gândit? Indiferent ce îți dorești, la noi ai opțiuni nelimitate! Iar cea mai frumoasă parte este că în fabrica noastră avem un departament special de vopsitorie, așa că putem personaliza piesele integral și îți garantăm că nu vei avea nicio secundă emoția că bucătăria poate suferi din cauza aburului sau a umezelii! Un aspect important este că prețul bucătăriei nu este influențat de culoarea aleasă. Însă poate fi influențat de finisajele pe care ți le dorești – finisaj mat, lucios, extra lucios sau finisaje aticpice, precum cel satinat sau antichizat.

7) Pentru extra coolness și în funcție de designul ales, putem adăuga finisaje de metal. Avem câteva proiecte care au ieșit minunat, așa că le recomandăm oricui își dorește o notă de originalitate în bucătărie.

Back To Top