fbpx

Bucătăria Noir

Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria Noir
Bucătăria NoirBucătăria NoirBucătăria NoirBucătăria NoirBucătăria NoirBucătăria NoirBucătăria NoirBucătăria NoirBucătăria Noir

Bine ai venit în bucătăria Noir – un spațiu pe cât de modern, pe atât de simplu, pe cât de îndrăzneț și sofisticat, pe atât de primitor.

Te invităm să descoperi o bucătărie modernă cu un design minimalist, caracterizată printr-o paletă de culori sobră, dominată de negru, gri și accente de lemn natur. Mobilierul la comandă este realizat cu o atenție deosebită la detalii, liniile curate și finisajele de înaltă calitate fiind punctele forte.

Bucătăria la comandă Noir s-a născut din dorința clientului de a avea o bucătărie modernă, un spațiu în care se împletește pasiunea sa pentru design și deschiderea către alegeri îndrăznețe, cu bucuria de a găti într-un spațiu funcțional, excelent compartimentat.

Corpurile de bază și cele suspendate au finisaj negru mat, fără mânere aplicate, ceea ce menține aspectul neted al suprafețelor. Accentele de lemn natur din partea superioară (dulapurile suspendate) aduc o căldură, contrastând plăcut cu restul culorilor. Aceste tonuri de lemn sunt echilibrate și de rafturile deschise amplasate strategic pe o parte a bucătăriei, care oferă nu doar spațiu de depozitare, dar și ocazia de a expune obiecte decorative sau veselă.

Insula centrală, un element cheie al designului, servește ca spațiu de lucru și zonă de socializare, cu o blat de lucru generos. Partea de jos a insulei include rafturi pentru depozitare și un spațiu integrat pentru scaunele de bar, care au un design simplu și ergonomic.

La Fronte, noi credem că fiecare detaliu contează. De la selectarea materialelor de cea mai înaltă calitate, la finisajele precise și mecanismele de închidere-deschidere inovatoare, totul este gândit să ofere o experiență de utilizare superioară și să dureze în timp. Alegerea de a lucra cu noi înseamnă a investi în calitate, durabilitate și un design care completează și îmbogățește viața de zi cu zi.

Inspira-te din proiectele noastre de aici si contacteaza-ne sa discutam despre planul bucatariei tale.
Back To Top