fbpx
Avantajele mobilierului pe comandă pentru bucătărie

Avantajele mobilierului pe comandă pentru bucătărie

Ai în plan amenajarea spaţiului bucătăriei tale, dar încă oscilezi între bucătăriile gata făcute, pe care le vezi, îţi plac şi doar le montezi la tine acasă, sau mobilier de bucătărie pe comandă.
Pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie, iată care sunt din punctul nostru de vedere avantajele majore ale mobilierului de bucătărie realizat pe comandă:

1) Un proiect pe măsura nevoilor tale. Mobilierul tău va fi creat pe baza măsurătorilor exacte ale camerei (schema proiectului este realizată pe baza releveului), astfel încât mobilierul să îmbrace perfect spaţiul pentru care a fost proiectat. Dar, de exemplu, în proiectarea mobilierului ţinem cont inclusiv de înălţimea viitorilor proprietari ai bucătăriei. Te-ai fi gândit la asta? Un blat de bucătărie de înălţime standard poate fi prea jos, şi deci incomod, pentru o persoană foarte înaltă. Acelaşi lucru este valabil şi pentru corpurile suspendate, care trebuie să fie la nivel optim pentru cei care vor folosi în fiecare zi bucătăria pe care urmează să o producem.

2) Personalizare 100%. Pornim de la zero. Avem în faţă o foaie albă pe care urmează să desenăm bucătăria visurilor tale, iar aici ai mâna liberă să alegi şi să optezi între mai multe tipologii de materiale, de culori, de accesorii, de finisaje. Te vom ghida si te vom sfătui astfel încât rezultatul final să fie exact ce ai visat. Tu trebuie doar să ne dai cât mai multe detalii pentru a înțelege exact de ce ai nevoie.

3) Optimizarea spațiului. Mobilierul de obicei ocupă spaţiu. Noi ne străduim (şi ne şi iese) să optimizăm cât de bine spaţiul avut la dispoziţie, să găsim idei îndrăzneţe şi creative care să ne permită să realizăm noi locuri de depozitare acolo unde nici nu te-ai gândi, să dăm noi utilizări unei piese de mobilier şi să păstrăm aspectul estetic şi unitar al proiectului.

4) Un designer de mobilier doar pentru tine. Ai trecut prin toate conturile de Instagram posibile, ai făcut un board de Pinterest în care ai adunat o mulţime de idei, ai salvat mai multe articole şi poze care să te inspire. Însă, ce se potriveşte cel mai bine spaţiului pe care îl ai la dispoziţie? Oare bucătăria aceea care îţi place ţie foarte mult ar arăta bine la tine în casă sau, de fapt nu ai suficient spaţiu? Ei bine, designerii noştri te vor ajuta şi veţi ajunge împreună la o soluţie care să se integreze perfect la tine în casă, care va ţine cont de toate detaliile (atât cele estetice, cât şi practice) şi care îţi va reflecta personalitatea. Cum ziceam mai sus, personalizare 100%!

5) Consiliere. Pe lângă aspectele estetice, foarte importante sunt şi cele tehnice: ce material vei folosi? Ce accesorii? Ce tehnologii? Ce blat de bucătărie să alegi? Ai cu siguranţă o mulţime de întrebări care, iniţial, te pot copleşi. Însă, rolul nostru este acela de a te îndruma şi de-aţi oferi toate explicaţiile de care ai nevoie astfel încât la final să ai răspuns la toate întrebările tale şi să nu ai nici un dubiu că dacă vei opta pentru un mobilier de bucătărie pe comandă Fronte Design vei face cea mai bună alegere.

Back To Top